Samsung Galaxy S6 Edge +

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Hoesjes

Het nieuwste vlaggenschip van Samsung, de Samsung Galaxy S6 Edge Plus is inmiddels verkrijgbaar in Nederland. GSM Buddy levert leuke en goedkope S6 Edge Plus hoesjes, om uw toestel optimaal te beschermen tegen stoten, krassen, vocht en vuil. Onze S6 Edge Plus smarpthone hoesjes zijn van degelijke kwaliteit en perfect afgewerkt. Uw S6 Edge Plus hoesje wordt gratis en supersnel verzonden. Een goed en degelijk hoesje beschermt uw Samsung Galaxy S6 Edge Plus tegen allerlei vervelende ongemakken.

De voordelen wanneer uw S6 Edge Plus is voorzien van een smartphone hoesje

We moeten allemaal onze "smartphone" ergens opbergen als we de deur uit gaan. Vaak wordt de gsm bewaard in de broekzak of de binnenzak van uw jas. Juist, daar loert het gevaar. In uw broekzak zit vaak een sleutel, aansteker, geld. Deze artikelen zullen uw smartphone onherstelbaar beschadigen. Daarnaast zal stof ed zich gaan nestelen in de gaatjes en spleetjes van uw Samsung S6 Edge Plus. Een degelijk S6 Edge Plus hoesje beschermt dus uw smartphone tegen deze ongemakken. Er zijn verschillende modellen S6 Edge Plus hoesjes leverbaar.

Luxe en Trendy designs Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes

Om aan iedereen zijn wensen te voldoen, zijn er vele soorten S6 Edge Plus hoesjes in omloop. De een kiest liever voor een Samsung Galaxy S6 Edge Plus bookcase hoesje, terwijl de ander liever een Samsung Galaxy S6 Edge Plus hardcase hoesje gebruikt. Het is net wat u prettiger vindt. Een bookcase telefoonhoesje beschermt de Samsung S6 Edge Plus rondom. Een hardcase hoesje beschermt alleen de zij en achterkant. Vaak zijn er in de bookcase hoesjes speciale gleuven gemaakt voor het opbergen van uw pinpas of bankpas. Een Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesje koopt u al vanaf 6,95 euro.

Kwaliteit en Service

GSM Buddy hecht grote waarde aan de tevredenheid van de klant. Wij zullen er dan ook alles aan doen dat uw bestelling vlekkeloos verloopt. Al onze producten zijn van goede kwaliteit, en word u aangeboden voor de meeste scherpe prijzen. 95% van onze voorraad telefoonhoesjes en gsm accessoires, zit onder de 15 euro.

Daarnaast wordt u tijdens de gehele bestelprocedure, op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling. Doorgaans verzenden wij uw Samsung S6 Edge Plus hoesje dezelfde dag. U heeft dus vaak de volgende dag al uw bestelling in huis. Verzendkosten hoeft u niet te betalen, Deze betalen wij voor u !!

Bekijk het complete assortiment Samsung hoesjes
Bekijk het complete assortiment GSM Accessoires
Bekijk het complete assortiment iPhone hoesjes


De waardering van www.gsmbuddy.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 303 reviews.