Samsung hoesjes

Samsung Galaxy telefoonhoesjes / smartphonehoesjes al verkrijgbaar vanaf 4,95 euro.

Gefeliciteerd, u heeft een nieuwe Smartphone aangeschaft. Wellicht de Samsung Galaxy S5 of de Samsung Galaxy 7. Natuurlijk wilt u niet dat deze beschadigd raakt, door een val of dat deze onder de krassen komt. GSM Buddy heeft een ruim assortiment goedkope telefoonhoesjes/smartphone hoesjes voor uw Samsung toestel. Door het gebruik van een leuk en goedkoop Samsung hoesje voorkomt u al deze vervelende ongemakken. U heeft al een leuk telefoonhoesje voor bijvoorbeeld uw Samsung Galaxy S5 voor 6,95 euro!

Smartphonehoesje gebruiken of niet?

Wellicht heeft u het al meegemaakt. De schermen van een Samsung Galaxy kunnen bij een val breken. Gevolg een forse barst in het scherm en de behuizing is beschadigd. Erg vervelend en een reparatie zal honderden euro's gaan kosten. Wanneer u geen verzekering heeft afgesloten zult u dit zelf moeten betalen. Het gebruik van een Samsung smartphone hoesje had deze vervelende schade kunnen voorkomen. Dus GSM Buddy adviseert u om een degelijk en leuk smartphone hoesje te gebruiken. In combinatie met een displayfolie houdt u ook het scherm vrij van krassen. Ook een smartphone hoesje zal naar verloop van tijd gaan slijten door gebruik. Maar de kosten voor het vervangen van deze zijn vele malen lager dan wanneer het scherm vervangen moet worden. GSM Buddy is de specialist op het gebied van Samsung hoesjes. Een ruim assortiment met leuke en trendy telefoonhoesjes voor uw Samsung Galaxy.

Trendy designs Samsung Galaxy hoesjes

Zoals eerder vermeld leveren wij diverse soorten goedkope Samsung smartphone hoesjes. Het zij een flipcase telefoonhoesje of een bookcase telefoonhoesje. Al deze cases en covers hebben hun eigen eigenschap. Bijvoorbeeld een bookcase hoesje biedt complete bescherming aan uw toestel. Een hardcase telefoonhoesje daarentegen biedt alleen bescherming aan de achter en zijkant van uw toestel. Het is net wat uw wensen zijn. Een Samsung hardcase hoesje is makkelijker in gebruik maar is natuurlijk ook weer redelijk kwetsbaar omdat de voorkant niet beschermd is. Een displayfolie beschermt het scherm dan wel weer tegen krassen.

Kwaliteit en Service

GSM Buddy hecht grote waarde aan de tevredenheid van de klant. Wij zullen er dan ook alles aan doen dat uw bestelling vlekkeloos verloopt. Al onze producten zijn van goede kwaliteit, en word u aangeboden, voor de meeste scherpe prijzen. 95% van onze voorraad Samsung telefoonhoesjes en gsm accessoires, zit onder de 15 euro.

Daarnaast wordt u tijdens de gehele bestelprocedure, op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling. Doorgaans verzenden wij uw Samsung hoesje en Samsung Galaxy hoesje nog dezelfde dag. U heeft dus vaak de volgende dag al uw bestelling in huis. Verzendkosten hoeft u niet te betalen, Deze betalen wij voor u !!

Bekijk snel ons assortiment Samsung hoesjes:

Samsung Galaxy S2 hoesjes, Samsung Galaxy S3 hoesjes, Samsung Galaxy S4 hoesjes, Samsung Galaxy S4 Mini hoesjes, Samsung Galaxy S5 hoesjes, Samsung Galaxy S5 Mini hoesjes, Samsung Galaxy S6 hoesjes


De waardering van www.gsmbuddy.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 303 reviews.