Ruilen & Retourneren

14 dagen bedenktermijn (herroepingsrecht)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Vervolgens heeft u dan nogmaals 14 dagen de tijd om het product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd binnen 14 dagen. Over het algemeen krijgt u binnen 1-3 werkdagen het bedrag al retour op uw rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via pagina: Retouraanvraag

Note: Het retourneren van een product, valt onder verantwoorlijkheid van klant. GSM Buddy is enkel verantwoordelijk voor het verzenden van magazijn naar klant. Wilt u er zeker van zijn, dat het product bij ons retour komt, verzend u dan het product met Track en Trace.

Het product wat u terug wilt sturen dient in de originele verpakking en onbeschadigd bij ons aan te komen.

Kosten

Bent u niet tevreden met een product en wilt u deze terugsturen? Geen enkel probleem. De kosten zijn dan wel voor u. GSM Buddy verwerkt uw bestelling met alle zorg, mocht er toch iets niet goed geleverd zijn wat een fout van onze kant is, dan zullen wij de kosten voor verzending betalen. Heeft u nog vragen, Neemt u contact op met onze helpdesk. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Indien u nog beschikt over de verzend envelop dan kunt u uiteraard gebruik maken van gratis retour sturen. Vermeld dan op de envelop: Retour Afzender. Vervolgens doet u de retourzending in de brievenbus.

Retouradres:

GSM Buddy
Tijnmuiden 97
1046 AK Amsterdam

 

Een retouraanvraag doet u via de volgende link: Retouraanvraag

Uitzonderingen

Voor het ruilen of retour sturen zijn echter wel een aantal uitzonderingen. Het product wat u terug wilt sturen moet namelijk wel in de originele verpakking en onbeschadigde staat bij ons aankomen. Daarnaast accepteren wij wegens hygiënische redenen geen oordopjes retour als deze gebruikt zijn. Oordopjes welke nog in de verpakking zitten en ongebruikt zijn, nemen wij wel retour.

De waardering van www.gsmbuddy.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 303 reviews.