Over GSM Buddy

GSM Buddy is een jong en innovatief bedrijf, dat gevestigd is in Amsterdam. Wij onderscheiden ons van andere Telecom gerelateerde webshops door onze goede service, kwaliteit en zeer aantrekkelijke prijzen. GSM Buddy heeft reeds enige jaren ervaring op het gebied van smartphone hoesjes en gsm accessoires. Dankzij onze klanten, zien wij een groei in ons bedrijf en wij zullen op kort termijn ook gaan investeren in smartphones en producten voor andere merken. Naast GSM Buddy , beheren wij ook Hoesjes2day.nl Ook daar kunt u leuk shoppen naar smartphone hoesjes en GSM Accessoires. Daarnaast verzenden wij al onze producten gratis in Nederland. Het assortiment van GSM Buddy wordt wekelijks uitgebreid. Wij zijn er dan ook zeer trots op, dat u bij ons komt winkelen.

GSM Buddy maakt deel uit van Asmi Trade en verkoopt online leuke en goedkope smartphone hoesjes en GSM Accessoires. GSM Buddy biedt u een ruim assortiment GSM Accessoires voor de meest gewilde smartphones van dit moment. Maar zeker ook voor de al wat oudere toestellen. Met veel plezier zijn wij constant op zoek naar de leukste, de goedkoopste en trendy smartphone hoesjes en accessoires voor bijvoorbeeld Samsung en Apple. Bent u op zoek naar een speciaal hoesje? Stel uw vraag dan aan onze klantenservice. Wij zoeken dat graag voor u uit.

Alle prijzen die op onze website staan, zijn prijzen inclusief BTW, inclusief verzending. Onze geweldige service zorgt ervoor dat u binnen 1 werkdag uw bestelling in huis heeft. GSM Buddy zorgt dat zijn klanten tevreden zijn. Is dat onverhoopt niet het geval, dan zoeken wij de beste oplossing zodat de klant wel tevreden is!

Onze Service

Bij GSM Buddy staat de tevredenheid dus van de klant voorop. Uw wens, opmerking of klacht, wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen en afgehandeld. U kunt ons 7 dagen per week telefonisch en per email bereiken. We hebben het al eerder gezegd. Bij GSM Buddy , geniet u van vele voordelen. In het kort de voordelen in een overzicht:

  1. Gratis verzending
  2. Gratis retourneren
  3. 14 dagen bedenktermijn
  4. Niet goed geld terug
  5. Altijd gratis stylus bij uw bestelling
  6. Veilig surfen en betalen op onze website
  7. Klantenservice telefonisch en per email bereikbaar
  8. Trendy en goedkope producten in ons assortiment

Webwinkel keurmerk

GSM Buddy is gekeurd door http://www.webwinkelkeur.nl of beter gezegd, onze site is voorzien van een webwinkel keurmerk.Hiermee voldoet GSM Buddy aan de Europese en Nederlandse wet en regelgeving en aan de keurmerk code. Een webshop keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Met dit keurmerk kunt u zonder problemen en vertrouwd een bestelling plaatsen bij GSM Buddy.

Algemene gegevens

Webwinkel naam GSM Buddy
Adres/Postadres Tijnmuiden 97
Postcode 1046 AK
Plaats Amsterdam
Mailadressen

info@gsmbuddy.nl

KvK Gegevens  
Vestiging KvK Amsterdam
Handelsnummer 72060387
Belastinggegevens  
Vestiging

Belastingdienst Nederland

 

Kortom, GSM Buddy een team met passie voor smartphonehoesjes en gsm accessoires.

 

De waardering van www.gsmbuddy.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 303 reviews.