Gratis bioscoopbon

GSM Buddy hecht grote waarde aan "eerlijke reviews" van zijn klanten. Door het plaatsen van een review, helpt u toekomstige klanten van GSM Buddy, een goed beeld te krijgen van de service, kwaliteit en van de producten die GSM Buddy levert. Dankzij uw review kunnen wij zien, waar wij onze service nog meer moeten verbeteren. Wij vinden het zeer belangrijk dat u tevreden bent over het geleverde product en dat u deze snel in huis heeft.

Als waardering voor het plaatsen van een review, verloten wij bij een x aantal reviews, 2x een Nationale Bioscoopbon ter waarde van 20 euro. Deze wordt u gratis toegezonden en de winnaar krijgt hier persoonlijk bericht over. Tevens wordt dit vermeld bij de door uw geplaatste review.

De volgende bioscoopbon wordt verloot bij 300 reviews op onze site !

U krijgt automatisch na enkele dagen een uitnodiging om uw ervaring te delen. Wilt u alvast een review plaatsen dan kunt u aan de linkerkant op het scherm, de roze webwinkelkeur sidebar aanklikken. U kunt dan een review plaatsen. Of volg deze link: https://www.webwinkelkeur.nl/leden/GSM-Buddy_29.html 

De waardering van www.gsmbuddy.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 304 reviews.