Info hoesjes

 

Flipcase Hoesjes

Een flipcase telefoonhoesje is over het algemeen gemaakt van PU leder of echt leder. U plaatst uw smartphone in de hardplastic houder aan de binnenkant van de flipcase. De flipcase heeft een flip die naar voren opengaat. U kunt uw toestel gewoon blijven gebruiken als deze in de case zit. Doordat er speciale uitsparingen zijn gemaakt, kunt u uw toestel gewoon blijven gebruiken. Alle bedieningstoetsen zoals camera, volume, luidsprekers blijven tevens functioneel. Dit telefoonhoesje beschermt uw smartphone tegen vuil, stoten, stof, vocht en krassen. Bent u op zoek naar een telefoonhoesje die volledig bescherming biedt aan uw toestel, dan is de flipcase hoesje de perfecte accessoire voor u.  Verkrijgbaar in verschillende kleuren met diverse opdrukken.

 

Bookcase hoesjes

Wellicht zijn de luxe bookcase telefoonhoesjes iets voor u. De bookcase geeft uw smartphone een elegant en luxe uiterlijk. De benaming "bookcase" dankt zijn naam omdat deze case de indruk geeft dat u een soort van klein boekje in de hand heeft. De case is vaak gemaakt van (PU) leder en voorzien van een leuke opdruk of accessoires zoals diamanten steentjes. Aan de binnenkant van de case zijn ook vaak creditcard gleuven gemaakt. U kunt hier een bankpas een identiteitskaart kwijt. U hoeft dus niet meer apart een portemonnee mee als u de deur uit gaat! En om het helemaal gemakkelijk te maken zijn er uitvoeringen die een speciale standaard hebben. U kunt dan uw toestel zo neerzetten dat u gerust een film kan zien zonder dat u uw toestel moet vasthouden! (zie foto onder)

 

 

TPU & Siliconen hoesjes

Wilt u toch een iets simpeler hoesje hebben dan de bookcase of flipcase telefoonhoesjes? Dan komt u uit bij een siliconen of tpu hoesje. Dit telefoonhoesje beschermt alleen de achter en zijkant van uw toestel. Als u voor dit hoesje kiest is het raadzaam om een displayfolie te plaatsen. U beschermt hiermee het scherm tegen krassen. Een simpel maar sterkt telefoonhoesje welk uw toestel beschermt tegen krassen, stoten, stof, vuil en vocht. Verder blijven alle functies zoals camerahole, volumeknoppen functioneel. Ook dit hoesje is verkrijgbaar in diverse kleuren en met verschillende opdrukken.

 

Hardcase hoesjes

De hardcase telefoonhoesjes hebben een "harde" achterkant. Vaak gemaakt van hard kunststof, metaal, aluminium of bedekt met leder. Omdat dit hoesje gemaakt is van het beste stevigste materiaal geeft  de hardcase een goede bescherming aan uw toestel. Dit telefoonhoesje is zeer gemakkelijk te installeren en ligt lekker in de hand. U kunt de gsm blijven bedienen als deze in de "hardcase" zit. Ook dit hoesje is verkrijgbaar in diverse kleuren wel of niet voorzien van een leuke opdruk. 

Insteekhoesjes

Dit hoesje is zeer makkelijk in gebruik. Dit hoesje is een soort van een zakje. U plaatst heel simpel uw smartphone door deze aan de bovenkant van het hoesje naar binnen te schuiven. Het eruit halen van uw smartphone is eveneens simpel. Vaak zit er een speciaal lusje aan de binnenkant van de case. Als u hier aan trekt, gaat automatisch uw toestel ook naar buiten schuiven. Dit hoesje is vaak gemaakt van leder of stof en beschermt uw toestel tegen krassen, stoten, vocht en vuil.

 

 

De waardering van www.gsmbuddy.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 303 reviews.