Samsung Accessoires

De leukste Accessoires voor alle Samsung Galaxy toestellen !

GSM Buddy levert leuke en goedkope gsm accessoires voor uw Samsung Galaxy smartphone. Een handige autolader zorgt ervoor dat u nooit met een lege batterij komt te staan als u veel onderweg bent in de auto. Met een displayfolie voorkomt u vervelende krassen op het scherm van uw Samsung smartphone. Verruim het intern geheugen met een goedkoop geheugenkaartje van Kingston. Verkrijgbaar in 8GB & 16GB. Bij

Kwaliteit en Service

GSM Buddy vindt het belangrijk dat u zo lang mogelijk van uw nieuwe iPhone hoesje kunt genieten. Gebruik van uw smartphone zal natuurlijk van invloed zijn. Een telefoonhoesje slijt altijd. Ook al zijn dit de duurste cases. Des al niet te min garanderen wij dat onze iPhone 6 hoesjes van goede kwaliteit zijn. Mocht u echter toch niet geheel tevreden zijn, neemt u dan op met onze Klantenservice.

 

Onze klantenservice is altijd bereid om samen met u, tot de beste oplossing te komen! Wanneer u een bestelling plaatst, geniet u van diverse voordelen. Zo betalen wij de verzendkosten voor u. U betaalt veilig met iDeal, Paypal, Bankoverschrijving of Mister Cash. Ontvangen u bij elke bestelling een gratis cadeautje. En GSM Buddy is de goedkoopste online leverancier van telefoonhoesjes en GSM Accessoires van het Noorden !

 


De waardering van www.gsmbuddy.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 303 reviews.