Uw bestelling

Bestelstatus per email

Wanneer u een bestelling plaatst bij GSM Buddy dan krijgt u na het bestellen de status per e-mail. Zo krijgt u een e-mail van ons wanneer de bestelling verzonden is. Wanneer de mail is verzonden heeft u vaak al de volgende werkdag het product in huis. Indien uw bestelling een pakket betreft ontvangt u van ons de PostNL tracking-code waarmee u uw bestelling kunt volgen.

Wanneer u geen email bevestiging ontvangt van uw bestelling, kan het zijn dat deze in de map ongewenst is terechtgekomen.
Bekijkt u dan de map : ongewenst of spam/junk mail in uw mailbox.
U kunt ook eventueel telefonisch of middels email contact met ons opnemen.

GSM Buddy account aanmaken

Het aanmaken van een account brengt voordelen met zich mee. Zo kunt u op elk moment uw bestellingen bekijken, uw gegevens wijzigen en op de hoogte blijven van de acties. Daarnaast wordt u via het account op de hoogte gebracht van de vorderingen van uw bestelling.

 

Wanneer u geen email bevestiging ontvangt van uw registratie, kan het zijn dat deze in de map ongewenst is terechtgekomen.
Bekijkt u dan de map : ongewenst of spam/junk mail in uw mailbox.
U kunt ook eventueel telefonisch of middels email contact met ons opnemen.


Meteen een account aanmaken.

Hulp bij het plaatsen van een bestelling

Wij proberen het u zo makkelijk te maken om uw bestelling te plaatsen bij GSM Buddy. Mocht u echter ergens niet uitkomen, neem dan contact met ons op en een van onze medewerkers helpt u graag verder.

De waardering van www.gsmbuddy.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 303 reviews.