Bezoek onze nieuwe site: hoesjes2day

Case Specifiek voor Blackberry Bold 9900

Bold 9900 Blackberry Bold 9900
Op deze pagina vindt u alle Case Specifiek voor Blackberry Bold 9900 die GSM Buddy in zijn assortiment heeft.
Accessoires (4) Case Specifiek (6)

Sorteren op:
Blackberry Bold  Touch 9900 / 9930 Case - Donker Roze
Blackberry Bold Touch 9900 / 9930 Case - Donker Roze

Status:  2

Onze prijs: €12,15 €10,00
Toevoegen aan winkelmaandje

Telefoonhoesjes & accessoires voor alle Smartphones en tablets

Bij GSM Buddy kunt een een keuze maken uit de vele telefoonhoesjes die wij aanbieden. De meest bekende merken komt u tegen in ons assortiment. Zoals: Bugatti, Belkin, Diesel, Aegis, Golla, Guess, Gear4 en nog veel meer! Voor de meeste toestellen kunnen wij de volgende modellen hoesjes leveren:

Hard case

Als u op zoek bent naar een hoesje dat uw toestel niet dikker maakt maar wel goede bescherming biedt, dan is deze case uitermate geschikt. Deze case past perfect om uw toestel en beschermt de zij en achterkant tegen stoten en krassen. In combinatie met 1 van onze screenprotectors is uw toestel volledig beschermt. Dit telefoonhoesje is leverbaar voor alle merken en in vele kleuren beschikbaar.

Lederen flipcase

Bent u op zoek naar een telefoonhoesje die volledig bescherming biedt aan uw toestel, dan is de flipcase de perfecte accessoire voor u. U plaatst uw toestel in een hardplasic houder aan de binnekant van de flipcase. Door een magnetische sluiting blijft de flipcase gesloten. Alle functies zoals camera, bedieningstoetsen blijven functioneel. De flipcase beschermt uw toestel tegen vuil, stoten, stof en krassen. De flipcase heeft een "flip" die naar voren opengaat.

Lederen bookcase

Misschien bent u wel op zoek naar luxe bookcase. Zoekt u dan niet verder. GSM Buddy levert diverse bookcases voor veel merken. Deze bookcase is gemaakt van leder en vaak voorzien van speciale "creditcard gleuven". In deze gleuven kunt u een bankpas of een identiteitskaart kwijt. De bookcase zorgt ervoor dat uw toestel rondom beschermt is tegen vuil, stoten, krassen en stof. Door een magnetische sluiting blijft de flipcase gesloten. Deze bookcase werkt hetzelfde als een boek en geeft uw toestel een elegante uitstraling.

TPU & Siliconen hoesje

De TPU & Siliconen hoesje beschermt de zij en achterkant van uw toestel. Een simpel maar sterk hoesje en vaak voorzien van de leukste prints. In combinatie met 1van onze displayfolie is uw toestel volledig beschermt. Dit telefoonhoesje beschermt tegen vuil, stoten,krassen en stof. De camera, bedieningstoetsen bijven functioneel.

Accessoires

GSM Buddy levert ook vele accessoires voor uw toestel. Handige accessoires, mooi accessoires of gewoon de accessoires die uw toestel nodig heeft! Zoals een displayfolie. U moet er toch niet aan denken dat uw mooie iPhone of Samsung een kras op het scherm heeft? In ons assortiment hebben wij de volgende accessoires: